Prezentare – Thermaltake Level 20 RS ARGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 30 June, 2020.

Concluzii

 
Liniile elegante ale lui Thermaltake Level 20 RS ARGB sunt puse in valoare de cele doua panouri din sticla securizata, complimentate de iluminarea celor doua ventilatoare ARGB de 200mm capabile de efecte spectaculoase datorita LED-urilor adresabile individual. Masca frontala si panoul superior din mesh rezolva problema pe care o intalnim adesea, unde ventilatoarele se “lupta” pentru aer prospat. Totusi, in ceea ce priveste fluxul de aer, producatorul taiwanez a ales abordarea presiunii pozitive, astfel incat aerul cald din interior va fi eliminat prin ventilatorul din spate dar si in mod firesc prin intermediul zonelor de evacuare.

Posibilitatea montarii verticale a placii video impreuna cu posibilitate de intoarcere cu 90 grade a porturilor de expansiune sunt doua caracteristici mai mult decat binevenite. Cu toate acestea, va reamintesc ca un riser PCI-Express 16x trebuie achizitionat separat, costul carcasei ar fi crescut considerabil daca acesta ar fi fost inclus in pachet. Seria Level 20 a avansat foarte mult de-a lungul timpului, Level 20 RS ARGB intregind ceea ce Level 20 MT, Level 20 HT si Level 20 GT au introdus pe piata. Thermaltake Level 20 RS ARGB este dedicata mai mult sistemelor puternice care au nevoie de airflow ridicat, acesta fiind si motivul inlocuirii sticlei securizate cu panouri de mesh (comparand cu Level 20 GT). Desi poate parea o carcasa costisitoare la 700lei, trebuie sa ne gandim ca un singur ventilator Pure 20 ARGB costa in jur de 180lei, ceea ce inseamna ca ventilatoarele incluse costa separat peste 400lei. Carcasa este solida si poate duce aproape orice, desi este listata cu mid-tower eu as numi-o full tower datorita capabilitatilor si dimensiunilor ei.

Thermaltake Level 20 RS ARGB ofera cu un airflow optim, un design curat daca este sa privim din fata precum si lumina personalizata datorita posibilitatilor nelimitate date de tehnologia ARGB. Panourile laterale din sticla securizata contribuie si ele la aspectul elegant, insa trebuie sa avem grija la wire-management pentru ca sticla nu ascunde nimic. Singurul lucru care mi s-a parut ca nu se ridica la nivelul acestei carcase a fost controller-ul care nu permite ajustarea turatiei ventilatoarelor, oare cat ar mai fi costat in plus aceasta facilitate? Da, ventilatoarele sunt silentioase insa poate vreau mai multa performanta sau poate vreau sa le setez la o viteza mai mica pe timpul noptii. Cine stie, poate la urmatoarea carcasa Thermaltake va tine cont de acest feedback. Per total insa, Thermaltake Level 20 RS ARGB este o carcasa pe gustul meu.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Thermaltake Level 20 RS ARGB

Lasa-ne un comentariu: