Prezentare – Thermaltake Level 20 RS ARGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 30 June, 2020.

Analiza exterioara

 
Thermaltake Level 20 RS ARGB este o carcasa mid tower de aproximativ 12kg, ce vine cu doua panouri laterale din sticla securizata de 4mm, ambele incadrand interiorul printr-un chenar negru, scotand in evidenta componentele asamblate. Atat masca frontal, cat si cea a plafonului, sunt construite din plastic si se scot foarte usor prin tragere, acestea fiind atasate de sasiu prin intermediul unor cleme construite din acelasi material. Se pare ca in cazul acestei carcase estetica s-a imbinat cu functionalitatea, producatorul optand pentru filtre tip mesh aplicate pe toata suprafata mastilor, acestea avand practic dublu rol – au un design placut, in timp ce retin impuritatile din atmosfera. Asadar, majoritatea greutatii se afla in sasiu si in panourile laterale.

Desi zona de control a sistemului se afla pe plafonul carcasei, aceasta va ramane atasata de sasiu atunci cand masca plafonului este scoasa; aici vom gasi butonul Power, LED-ul de stare, butonul pentru iluminare, jack-urile stereo (microfon si casti), doua porturi USB 2.0 dar si doua porturi USB 3.0.

Cele 8 sloturi de expansiune ale carcasei sunt modulare, astfel incat bracket-ul se reorganizeaza, iar utilizatorul are optiunea de a instala placa video si in pozitie verticala. Cu toate ca riser-ul se achizitioneaza separat, producatorul a prevazut includerea unui suport pentru acesta ce poate fi gasit pe masca sursei. Totodata, merita remarcat si bracket-ului sursei.

Inaltimea redusa a picioarelor carcasei, impreuna cu densitatea mica a spumei aflata in zona de contact, recomanda un amplasament al carcasei pe o suprafata plana si cat mai putina manipulare a ansamblului – in caz contrar vor ramane urme pe podea . Tot in aceasta zona gasim un filtru de praf tip sertar, care se intinde pe toata suprafata podelei.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Thermaltake Level 20 RS ARGB

Lasa-ne un comentariu: