Prezentare – Thermaltake S500 TG

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 March, 2020.

Thermaltake S500 TG

 
A trecut ceva timp de cand nu am mai avut o carcasa din partea producatorului taiwanez Thermaltake pe masa de teste, acesta fiind de altfel printre primii producatori care au adoptat tehnologia RGB si au implementat-o in aproape orice dispozitiv care are legatura cu un PC. Spre marea usurare a fanilor non-RGB, Thermaltake S500 TG este scutita de orice artificii de acest gen, aceasta fiind o carcasa simpla si sobra – dupa inima celor mai “old school”.

Din punct de vedere cromatic suntem limitati la culoarea neagra, insa produsul compenseaza atat prin masivitatea constructiei, cat si prin posibilitatile extinse de racire pe care le ofera interiorul. Pe langa geamul de sticla securizata de 4mm, un ventilator de 140mm este deja instalat frontal, iar unul de 120mm este montat in partea din spate pentru a se ocupa de evacuarea aerului cald.

Mai mult decat atat, Thermaltake S500 TG poate fi achizitionata in acest moment pentru un pret de aproximativ 400lei si ofera posibilitatea de a instala placa video atat orizontal, cat si vertical, prin reorganizarea sloturilor de expansiune cu ajutorul unei metode patentata. Sa aruncam o privire mai atenta in paginile ce urmeaza.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Thermaltake S500 TG

Lasa-ne un comentariu: