Prezentare – Thermaltake S500 TG

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 March, 2020.

Analiza exterioara

 
Thermaltake S500 TG este o carcasa solida de aproximativ 15KG, panoul frontal impreuna cu plafonul fiind construite din otel, in timp ce panoul lateral este construit din sticla securizata de 4mm. Rame din otel negru sunt aplicate de jur imprejurul panoului din sticla si au rolul de a-l ranforsa, dar si de a-l sustine atasat de sasiu prin suruburile de tip thumbscrews. Cromatica carcasei este preluata si de panoul lateral din sticla securizata prin tenta spre negru a acestuia dar si de chenarul negru, care incadreaza interiorul si lasa vederii componentele.

Zonele de captare ale aerului sunt pozitionate pe exteriorul mastii frontale, respectiv exteriorul plafonului, unde filtre de tip mesh fin sunt ascunse sub grilajele laterale (3.5cm este inaltimea zonelor de captare), acestea putand fi scoase pentru un airflow sporit. Masca frontala, impreuna cu cea a plafonului, se scot prin tragere, aceastea fiind atasate de sasiu prin cleme de plastic.

Zona de control a sistemului se gaseste pe plafonul carcasei si contine un buton de Power, doua porturi USB 2.0, doua porturi USB 3.0, LED-ul de stare, jack-urile stereo (microfon si casti) si butonul de Reset. Cele 8 sloturi de expansiune ale carcasei sunt modulare, astfel incat bracket-ul se reorganizeaza iar utilizatorul are optiunea de a instala placa video si in pozitie verticala. Riser-ul se achizitioneaza separat, deoarece includerea acestuia in pachetul de accesorii ar fi ridicat considerabil costul carcasei.

Picioarele sunt construite din otel, in capatul carora au fost aplicate pad-uri din cauciuc. Inaltimea acestora recomanda un amplasament al carcasei pe o suprafata plana, fie birou ori podea. Tot in aceasta zona gasim un filtru de praf tip sertar, care se intinde pe toata suprafata podelei.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Thermaltake S500 TG

Lasa-ne un comentariu: