Prezentare – Thermaltake S500 TG

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 March, 2020.

Concluzii

 
Calitatea principala a Thermaltake S500 TG este masivitatea, greu de ignorat, mai ales cand incerci sa o transporti – materialul folosit preponderent fiind otelul. Desi carcasa este un mid-tower, posibilitatile de racire care includ radiatoare de 360mm/420mm apropie Thermaltake S500 TG de dimensiunile unui full tower.

Modularitatea celor 8 sloturi de expansiune creaza posibilitatea instalarii placii video pe verticala, in conditiile in care achizitionam un riser separat. In functie de ofertele magazinelor de specialitate, pretul de comercializare pentru Thermaltake S500 TG porneste de la 400lei, la care se mai adauga 150lei daca vreti sa achizitionati si un riser pentru a monta placa video in pozitie verticala.

Numarul unitatilor de stocare este destul de impresionant, iar flexibilitatea oferita de montantul cental ofera o baza numai buna pentru creativitatea celor ce au in minte construirea unui sistem cu racire pe apa. Thermaltake S500 TG este o carcasa solida si versatila, care poate fi gasita in Romania pentru un pret corect, reprezentand o alternativa de luat in considerare din punctul meu de vedere.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Thermaltake S500 TG

Lasa-ne un comentariu: