Prezentare – Thermaltake Tower 200 Matcha Green
Analiza exterioara
Thermaltake au o lunga istorie de carcase atipice in spate, incercand toate formatele, pozitiile si dimensiunile de-a lungul timpului. Exemple bune in acest sens sunt seriile Core X si Core P, mai precis carcase bicamerale in care montam placa de baza paralela cu solul, sau carcase de tip open-space. Ei bine, seria Core X s-a bucurat de un real succes de-a lungul timpului, iar noi am construit in ea unul dintre sistemele noastre preferate – Pumpkinstein. Si cam in aceeasi perioada in care noi construiam uriasul antementionat, undeva in randul designer-ilor Thermaltake a aparut o idee nastrusnica… cum ar fi daca am construi o carcasa similara, dar pozitionata vertical?
Asa a luat nastere Thermaltake Tower 900, un adevarat colos care ducea mai departe design-ul bicameral introdus cu seria Core X, insa oferea alte posibilitati de expunere ale sistemului construit, datorita orientarii verticale a acestuia. De atunci si pana acum seria a fost imbogatita cu modelele Tower 500 si Tower 100, iar anul acesta la Computex am vazut cum arata seria Thermaltake Tower 200. Aceasta este alcatuita din 6 modele, in functie de culoare, mai precis Tower 200 (negru), Tower 200 Snow, Tower 200 Racing Green, Tower 200 Turquoise, Tower 200 Bumblebee si subiectul articolului nostru de astazi, dar si culoarea Computex-ului 2023, Thermaltake Tower 200 Matcha Green.
Aceasta este o carcasa bicamerala cu orientare verticala, care accepta placi de baza pana in format mini ITX si este gandita pentru a oferi o combinatie unica intre aspect si aerisire. Astfel, latura frontala este construita din sticla securizata de 3mm grosime, in timp ce toate celelalte laturi sunt construite din otel SPCC perforat, protejat cu ajutorul filtrelor de praf.
Conectorii frontali sunt pozitionati pe latura superioara a carcasei, pe partea din fata, Thermaltake Tower 200 Matcha Green fiind dotata cu un buton Power, un buton Reset, conectori audio pentru casti si microfon, doi conectori USB 3.0, precum si un conector USB 3.2 Gen 2 TypeC.
Un alt aspect iesit din comun este posibilitatea de a achizitiona separat un LCD Panel Kit, alcatuit dintr-un display de 3.9″, care lucreaza in tandem cu utilitarul TT RGB Plus 2.0 pentru a afisa cei mai importanti parametrii ai sistemului, sau imagini predefinite de utilizator.
Comentarii