Review – Chieftec Polaris PPS-750FC

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 February, 2020.

Chieftec Polaris PPS-750FC

 

Chieftec este unul din producatorii de surse de alimentare cu o activitate intensa in ultimele luni, se simte o imbunatatire in concept si calitate fata de produsele de acum cativa ani. Dupa ce am analizat primul produs al brandului lor de gaming – Chieftronic – acum a venit momentul sa vedem cum arata o sursa mainstream certificata 80PLUS Gold.

Sub numele ei, Chieftec Polaris vine cu o arhitectura full modulara, ventilator de 120mm, platforma SirFa (High Power) de ultima generatie folosind capacitori japonezi, insa doar 2 ani garantie. Polaris este disponibila in 3 variante de putere: 550W, 650W si 750W, noi primind la test modelul de varf. Fara prea multe vorbe, trecem mai departe sa vedem ce se ascunde in cutie precum si comportamentul electric.

 

 

Comentarii

6 comentarii la: Review – Chieftec Polaris PPS-750FC

 1. Cristi a scris pe:

  Pe enter.online Polaris PPS-750FC costa 2100Lei, cea ce este enorm ptr o sursa de alimentare in Romania. As fi dorit sa vad testari comparative si la surse de sub 100Euro, pentru a vedea care dintre ele merita cumparate. Majoritatea surselor ATX care se vand si sunt in magazinele din Romania costa sub 500Lei. La pcgarage cea mai scumpa sursa de alimentare disponibila la vanzare costa 1200Lei.

 2. Monstru a scris pe:

  Ce este enter.online? Asteptam sa vedem preturile in magazinele noastre, sau pe caseking, amazon, etc…

 3. WolfTFK a scris pe:

  Sursa costa 114e pe un site din Estonia (ox.ee). Un pret corect a-si zice eu din ceea ce am citit referitor la specificatii si comportament. Cristi, pretul ala era sigur la alta sursa. La peste 2000 lei exista surse de 1200w+; ex: corsair ax1600 80+ titanium. Unde ai gasit tu pretul ala…

 4. Cristi a scris pe:

  Aici am gasit: https://enter.online/calculatoare/power-supply/sursa-de-alimentare-chieftec-polaris-pps-750fc-atx-750-w/ https://i.ibb.co/CQb6nJW/ATX.jpg

 5. Monstru a scris pe:

  Nu am auzit in viata mea de magazinul asta…

 6. Ciprian a scris pe:

  Preturile sunt in lei moldovenesti, firma fiind din Chisinau, Moldova.

Lasa-ne un comentariu: