Review – Chieftronic PowerPLAY 850W (GPU-850FC)

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 September, 2019.

Chieftronic PowerPLAY 850W

 

Chieftronic este brand-ul de gaming high-end al celor de la Chieftec, infiintat chiar anul acesta, cu prilejul aniversarii a 25 ani de la infiintarea companiei mama. Daca produsele Chieftec ne-au obisnuit cu un raport foarte bun pret / performanta, Chieftronic tinteste segmentul premium, prin urmare vom vedea produse care incearca sa ofere cel mai ridicat nivel de performanta.

Primul produs testat de noi este o sursa de alimentare din familia PowerPLAY Platinum, cu o putere sustinuta maxima de 850W precum si cu eficienta 80PLUS Platinum (asa cum ii spune si numele). Avem parte de un design complet nou, arhitectura complet modulara, 3 ani garantie precum si de garantia fiabilitatii data de folosirea capacitorilor japonezi.

Desi nu este specificat nicaieri, PowerPLAY 850W este bazata pe un design semi-digital CWT, Chieftronic devenind al doilea producator care foloseste aceasta platforma, dupa Thermaltake. Haideti asadar pe pagina urmatoare sa vedem specificatiile si continutul pachetului.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Chieftronic PowerPLAY 850W (GPU-850FC)

Lasa-ne un comentariu: