Review – Corsair AX1000

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 June, 2019.

Corsair AX1000

 
Seria de surse AX destinate segmentului premium va este probabil binecunoscuta inca de pe vremurile in care sursele erau fabricate de Seasonic si aveau eficienta 80PLUS Gold, cea mai ridicata la acea vreme. Timpul a trecut, am trecut la 80PLUS Platinum si la surse digitale fabricate de aceasta data de Flextronics, pentru ca acum sa ne intoarcem la origini. Noile Corsair AX1000 si AX850 vin cu eficienta 80PLUS Titanium, arhitectura complet analogica si sunt bazate pe platforma Prime Titanium a celor de la Seasonic.

Evident, sunt curios sa vad cum arata implementarea Corsair a celei mai bune arhitecturi analogice existente pe piata in acest moment. Avem modul semi-pasiv care poate fi dezactivat printr-o apasare de buton, arhitectura complet modulara, etichete magnetice de diferite culori cu modelul sursei dar si 10 ani garantie pentru comfortul cumparatorilor. Acestea fiind spuse, e timpul sa incingem testerul si sa vedem cum sta treaba cu aceasta noua sursa. Dar mai intai s-o intoarcem pe toate partile!

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Corsair AX1000

  1. Cristi a scris pe:

    Foarte tare review-ul, mi-a placut sursa, este intradevar high-end, necesara pentru SLI, CrossFireX si CPU cu peste 32 de nuclee (Threadripper 2990WX sau Xeon Phi 7295)

Lasa-ne un comentariu: