Review – Corsair AX1000

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 June, 2019.

Analiza exterioara

 

 

In pachet gasim cablurile modulare asezate intr-o gentuta ergonomica si practica, benzi velcro, cativa soricei precum si suruburi pentru montarea sursei in carcasa. Referitor la design-ul sursei, carcasa este complet neagra, cu striatii atat pe panoul superior, cat si pe cel inferior. Pe partea din spate a sursei gasim conectorul de alimentare ATX, butonul pentru comutarea intre modurile semi-pasiv si normal precum si butonul de pornit / oprit.

Corsair AX1000 are o arhitectura complet modulara asadar avem de-a face cu un cablu ATX cu 24 de pini (610mm), doua cabluri 4+4 pentru CPU (650mm), 8 x PCI-Express cu 6+2 pini situate pe 4 cabluri (670mm + 100mm), 16 conectori SATA asezati pe doua cabluri si 8 conectori MOLEX. Doar cablurile de periferice sunt de tip panglica, restul au capacitori pe fir, prin urmare sunt de tip clasic si beneficiaza de sleeving.

 

 

 

Pe spatele sursei putem gasi traditionala eticheta cu specificatiile electrice. Linia de +12v are o configuratie single-rail, capabila sa livreze in total 83A (aproape toata puterea sursei). Rail-urile de +3.3 si +5v sunt cotate la cate 25A, impreuna putand livra un maxim de 125W, fiind mai mult decat suficiente tinand cont de faptul ca in sistemele moderne principalii consumatori se alimenteaza de la +12v.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Corsair AX1000

  1. Cristi a scris pe:

    Foarte tare review-ul, mi-a placut sursa, este intradevar high-end, necesara pentru SLI, CrossFireX si CPU cu peste 32 de nuclee (Threadripper 2990WX sau Xeon Phi 7295)

Lasa-ne un comentariu: