Review – Corsair SF600 Platinum 600W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 November, 2018.

Analiza interioara

 

Ventilatorul de 92mm din interiorul lui SF600 Platinum este un model rifle bearing slim (15mm) cu turatie medie, modelul exact fiind NR092L. Eficienta ridicata i-a permis producatorului sa seteze o turatie redusa pentru ventilator, aceasta mentinandu-se chiar si cand depasim in mod semnificativ puterea de pe eticheta.

 

 

Platforma folosita este dezvoltata impreuna cu Greatwall, exact ca si in cazul primului model. Ca in cazul oricarei surse cu eficienta ridicata, pentru a creste eficienta si stabilitatea tensiunilor, SF600 Platinum are rail-urile de 3.3v si 5v derivate din rail-ul de 12v (tehnologie DC-DC). Cele 2 VRM-uri sunt situate pe un PCB vertical situat intr-una dintre extremitati, in apropierea PCB-ului cu conexiuni modulare.

Etajul de filtrare este format din 4 condensatori de tip Y, 2 capacitori tip X, trei bobine precum si cu un dispozitiv pentru protectia la cresteri abrupte de tensiune (surge). Toti condensatorii electrolitici folositi sunt de provenienta japoneza: majoritatea (inclusiv cel din primar) fiind Nippon Chemicon in timp ce cativa sunt de la Rubycon. Calitatea constructiei este foarte ridicata, lucru certificat si de garantia de 7 ani dar si de prezenta aproape exclusiva a capacitorilor solizi.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Corsair SF600 Platinum 600W

Lasa-ne un comentariu: