Review – Corsair SF600 Platinum 600W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 November, 2018.

Concluzii

 

Corsair SF600 Platinum este un update pentru seria SF asadar pretul de comercializare este similar cu cel al modelului anterior, adica in jurul sumei de 600lei. Da, este un pret ridicat, insa comportamentul electric si dotarile sunt demne de o sursa high-end ATX. Totusi, beneficiem de asemenea performanta intr-un pachet extrem de compact, iar dupa cum stim miniaturizarea costa intotdeauna.

Am tot testat surse SFX in ultimul timp dar SF600 Platinum este cu siguranta cea mai performanta sursa de acest gen testata pana acum. Stabilitatea tensiunilor este aproape de perfectiune in timp ce rezerva de putere este mai mult decat suficienta pentru o sursa de 600W.

Poate as fi apreciat un ventilator de 120mm in locul celui de 92mm, insa chiar si asa avem de-a face cu o sursa silentioasa. In ceea ce priveste comportamentul in teste, singura sursa care poate atenta la rezultatele lui SF600 Platinum este SGX-ul celor de la Seasonic. Cel mai probabil ea va fi si urmatoarea pe masa de teste, pentru ca de-abia a fost lansata pe piata si… este un produs foarte interesant.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Corsair SF600 Platinum 600W

  1. Vigilante a scris pe:

    Salut matose, multumesc pentru review.

    Imi caut o sursa tapana pentru un cube mITX sa tina un R7 2700 si un 2070. Fara OC evident. (Daca isi face cineva griji pentru VRM e MSI B450i Motherboard-ul. Nu recomand Ryzen 7 pe placi mITX.)

    Am de ales intre aceasta si Seasonic-ul de care vorbesti la final.

    Cand apare o comparatie intre ele? Parca as da 100 de lei in plus pentru Seasonic si acei + 3 ani de garantie.

Lasa-ne un comentariu: