Review – Corsair TX750M 750W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 August, 2017.

Analiza exterioara

 

 

Pachetul nu se abate de la linia de design trasata de Corsair in ultimul timp, galbenul si negrul fiind la locul lor. Pe langa manualul utilizatorului, in interior putem gasi un set de suruburi impreuna cu cateva zip-ties pentru prinderea cablurilor.

Sursa in sine pastreaza aspectul monocrom intalnit si la alte modele recente de la Corsair, lucru care merita apreciat, pentru ca sursa nu va iesi in evidenta in cazul unul sistem modat. Ar fi destul de greu sa asortam o eticheta verde sau galbena atunci cand sistemul nostru are o tematica fixa de culoare (rosu, albastru, etc). Corsair TX750M este o sursa semi-modulara, ceea ce inseamna ca avem cablul ATX 24 pini impreuna cu cel EPS 8-pini (4+4 pini mai exact) conectate direct la PCB-ul sursei.

Restul de cabluri sunt de tip panglica si sunt detasabile: 2 x PCI-Express cu 6+2 pini pe un singur cablu (600mm +150mm), 8 conectori SATA amplasati pe 2 cabluri si 7 conectori MOLEX cu 4 pini amplasati pe 2 cabluri. Pentru cei care au inca nevoie de conectori FDD, Corsair include in pachet si 2 adaptoare MOLEX -> FDD. Lungimea cablurilor nu reprezinta o problema, aceasta fiind suficienta chiar si pentru carcase ceva mai inalte!

 

 

Pe una din lateralele sursei putem gasi eticheta cu specificatiile electrice – linia de +12v are o configuratie single-rail, putand furniza aproape toate puterea sursei, mai exact 62A (744W). Rail-urile de +3.3V si +5V sunt derivate DC-to-DC din +12V fiind cotate la 25A fiecare, impreuna putand livra un maxim de 130W, fiind mai mult decat suficiente tinand cont de faptul ca in sistemele moderne principalii consumatori se alimenteaza de la +12V.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Corsair TX750M 750W

  1. J.Nicolae a scris pe:

    O sursa superba, la un pret corect si un review pe masura.
    Felicitatri !

Lasa-ne un comentariu: