Review – Corsair TX750M 750W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 August, 2017.

Concluzii

 

La 480 lei, Corsair TX750M costa cu doar 10 lei mai mult decat CS750M (470 lei), venind totodata cu garantie extinsa, condensatori integral japonezi precum si performanta imbunatatita. Corsair pozitioneaza seria TX extrem de agresiv pe piata, oferind performanta si calitate peste ceea ce puteam gasi de obicei in gama mainstream. Eficienta 80PLUS Gold, 7 ani garantie si certificare pentru functionare la 50 oC sunt atuuri de luat in considerare atunci cand alegem o sursa pe care dorim sa o utilizam un timp indelungat.

Noua noastra metodologie ne-a permis sa analizam asa cum se cuvine comportamentul electric al sursei, toleranta extrem de redusa a tensiunilor impreuna cu rezerva de putere de peste 25% propulsand Corsair TX750M drept o recomandare certa in aceasta gama de pret si putere. Arhitectura semi-modulara nu reprezinta un impediment din punctul meu de vedere, deoarece in orice sistem avem nevoie de cablul de 24 pini impreuna cu alimentarea cu 4 / 8 pini a procesorului, prin urmare detasarea lor nu este necesara. Dupa ce am vazut mufe si conectori modulari incinsi din cauza contactului precar pot sa spun ca parca as prefera si un cablu PCI-Express care sa fie conectat direct la PCB-ul sursei.

Revenirea seriei TX in oferta celor de la Corsair se pare ca este de bun augur, dotarile, comportamentul electric excelent precum si pretul agresiv contribuind in mod egal la propulsarea acestui produs in topul celor mai interesante produse din acest segment de pret.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Corsair TX750M 750W

  1. J.Nicolae a scris pe:

    O sursa superba, la un pret corect si un review pe masura.
    Felicitatri !

Lasa-ne un comentariu: