Review – Corsair TX750M 750W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 August, 2017.

Corsair TX750M 750W

 

Astazi este un moment de cotitura pentru noi in ceea ce priveste testarea surselor, mai exact acesta este momentul cand facem tranzitia spre testarea automatizata. Prin urmare renuntam la folosirea unui sistem de test apeland incepand cu acest articol la un echipament profesional (ATE, osciloscop, termometru calibrat) impreuna cu o metodologie nou-nouta descrisa mai bine in acest articol.

Prima sursa care beneficiaza de acest tratament special este Corsair TX750M, model ce marcheaza revenirea pe piata a seriei TX a celor de la Corsair. Candva fanion al clasei mainstream, gama TX a disparut la un moment dat de pe piata fiind inlocuita de seriile CS si RM, dar acestea nu au reusit sa ofere pe deplin ceea ce si-au dorit cumparatorii. In 2017, seria TX revine in oferta celor de la Corsair, fiind situata fix intre modelele CS si RM, promitand sa devina in scurt timp un best-buy in aceasta clasa de pret.

Corsair TX750M vine cu eficienta 80PLUS Gold, certificare pentru functionare la 50 oC precum si o garantie extinsa pana la 7 ani. In ceea ce priveste electronica, seria TX-M este bazata pe o platforma noua derivata din ceea ce am vazut in cazul seriei CS-M, dar de data asta avem condensatori japonezi precum si cateva modificari in secundar pentru imbunatatirea zgomotului si stabilitatii tensiunilor. Folosind noua metodologie putem masura toti acest parametrii, asadar sa-i dam bice!

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Corsair TX750M 750W

  1. J.Nicolae a scris pe:

    O sursa superba, la un pret corect si un review pe masura.
    Felicitatri !

Lasa-ne un comentariu: