Review – DeepCool DQ850-M-V2L

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 November, 2020.

DeepCool DQ850-M-V2L

 
Dupa ce ati putut citi despre noua revizie a metodologiei de testare a surselor, iata ca a venit randul sursei DeepCool DQ850-M-V2L sa intre pe bancul de test, aceasta fiind dealtfel prima sursa supusa noilor protocoale de testare.

Cei de la DeepCool au lansat noua serie de surse DQ-M-V2L in luna Iulie, aceasta fiind disponibila in trei capacitati, mai exact 650W, 750W si 850W. Modelele acestei serii sunt complet modulare, sunt certificate 80 PLUS Gold si beneficiaza de condensatori 100% japonezi. Garantia de 10 ani oferita consumatorilor vine si ea ca o declaratie puternica in consolidarea imaginii seriei, dar arata si increderea pe care DeepCool o au in noua revizie a surselor GamerStorm DQ-M. Din punct de vedere cromatic, toate modelele sunt negre, exceptie facand modelul de 750W, disponibil in versiune alba.

Subiectul articolului de astazi este flagship-ul acestei serii, DeepCool DQ850-M-V2L, bazat pe o arhitectura single rail, spre deosebire de “batranul” GamerStorm DQ850-M, bazat pe o arhitectura multi-rail. Sursa este echipata cu un ventilator de 120mm, dotat cu un lagar Rifle Bearing fabricat de Hong Hua. Desi nu este la fel de performant ca un ventilator FDB, in conditii normale de functionare isi va face treaba fara probleme. Si chiar daca suna ca un brand de pe Aliexpress, majoritatea producatorilor apeleaza la cei de la Hong Hua, acestia oferind produse cu un foarte bun raport pret / performanta.

Spre exemplu chiar si cei de la Seasonic lucreaza indeaproape cu acestia, majoritatea modelelor recente fiind echipate cu ventilatoare FDB de la Hong Hua. Cum DQ850-M-V2L este prima sursa DeepCool testata de noi, acest articol devine cu atat mai interesant si mai important. Haideti pe pagina urmatoare sa vedem ce gasim in cutie!

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – DeepCool DQ850-M-V2L

Lasa-ne un comentariu: