Review – DeepCool AK620 Digital

Scris de: , in categoria: Racire, in 14 September, 2023.

DeepCool AK620 Digital

 

In 2022 colegul meu Tudor va prezenta DeepCool AK620, un cooler twin tower performant care ne-a lasat o impresie foarte buna, mai ales datorita raportului pret / performanta. Intre timp a aparut pe piata AK620 ZERO DARK, care vine cu un design complet negru, in timp ce in cadrul Computex-ul din acest an am putut vedea modelul prezentat astazi: AK620 Digital.

DeepCool AK620 Digital este de fapt un AK620 ZERO DARK echipat cu un top atasat magnetic care poate afisa temperatura procesorului sau procentul de utilizare al acestuia. Profitand de introducerea acestui top, Deepcool au implementat si 2 benzi discrete ARGB pe laterale, pe care le putem sincroniza cu iluminarea sistemului nostru, insa pentru asta trebuie sa conectam cooler-ul la un header ARGB separat.

Review-ul de astazi este cu atat mai interesant cu cat am inaugurat recent noua metodologie de testare pentru coolere pe aer si AIO-uri, iar DeepCool AK620 Digital este un cooler twin tower interesant, care poate fi gasit in Romania pentru aproximativ 400 lei. Cat de performant este vom vedea la capitolul testare, insa haideti mai intai sa vedem cum arata ambalajul si ce gasim in interior.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – DeepCool AK620 Digital

  1. mogu.ro a scris pe:

    Un set up interesant pentru cei care isi doresc un cooler silentios, dar totusi capabil sa faca fata unui astfel de TDP, DeepCool AK620 Digital fiind cea mai buna alegere de pe piata in acest moment.

Lasa-ne un comentariu: