Review – DeepCool AK620 Digital

Scris de: , in categoria: Racire, in 14 September, 2023.

Prezentare

 

DeepCool AK620 Digital este un cooler twin tower pur sange de dimensiuni respectabile, cantarind 1486g. Bestia utilizeaza 6 heatpipe-uri de 6mm pentru a prelua caldura degajata de procesor, aceasta fiind disipata apoi de lamelele celor doua radiatoare de aluminiu. Sistemul de prindere este solid si simplu de montat, exercitand o presiune optima, sursa de inspiratie fiind austriecii de la Noctua.

Ambele ventilatoare au 9 pale, lagar pe lichid FDB, vin deja montate pe radiator si pot fi controlate in mod PWM, turatia acestora variind intre 500 RPM si 1850 RPM. Pentru a putea functiona, top-ul magnetic trebuie conectat la un header USB intern si aplicatia dedicata trebuie sa fie prezenta in tray pentru a putea prelua informatiile necesare. Putem afisa astfel temperatura procesorului, procentul de utilizare al acestuia, insa putem si alterna intre cele doua. Pentru a porni iluminarea laterala prin intermediul celor 2 benzi ARGB trebuie sa conectam header-ul cu 3 pini la unul din header-ele placii de baza sau la un controller extern.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – DeepCool AK620 Digital

  1. mogu.ro a scris pe:

    Un set up interesant pentru cei care isi doresc un cooler silentios, dar totusi capabil sa faca fata unui astfel de TDP, DeepCool AK620 Digital fiind cea mai buna alegere de pe piata in acest moment.

Lasa-ne un comentariu: