Review – DeepCool AK620 Digital

Scris de: , in categoria: Racire, in 14 September, 2023.

Concluzii

 

DeepCool AK620 Digital este un cooler solid, care respecta adevarata traditie twin tower, impunandu-se prin dimensiuni si performanta buna pentru clasa lui de pret. Iluminarea ARGB, culoarea neagra dar si capacul superior care poate afisa temperatura si / sau utilizarea procesorului sunt dotari binevenite, tocmai bune de aratat prietenilor.

Asa cum era de asteptat performanta nu poate tine pasul cu Noctua NH-D15 sau Deepcool Assassin IV, insa ventilatoarele se comporta admirabil in ceea ce priveste raportul RPM / dBA. La un TDP de 150W avem nevoie de 350 – 400 RPM in plus in cazul lui AK620 Digital pentru a obtine aceeasi performanta cu Noctua NH-D15, ceea ce nu este rau avand in vedere diferenta de gabarit intre cele doua.

Diferenta de pret fata de varianta non-Digital nu este atat de mare, prin urmare DeepCool AK620 Digital ofera si un raport calitate / pret atragator, fiind comercializat pentru aproximativ 400 lei. Practic, daca aveti nevoie de un cooler pentru un sistem performant, dar nu va permiteti DeepCool Assassin IV, Noctua NH-D15 sau un AIO, atunci DeepCool AK620 Digital este o varianta demna de luat in considerare, care puncteaza inclusiv la design si dotari extra. Trebuie avut insa grija la memoriile folosite pentru ca nu veti putea monta ventilatorul in mod push (asa cum este gandit de producator) daca inaltimea acestora depaseste cu mult cei 43mm specificati de DeepCool.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – DeepCool AK620 Digital

  1. mogu.ro a scris pe:

    Un set up interesant pentru cei care isi doresc un cooler silentios, dar totusi capabil sa faca fata unui astfel de TDP, DeepCool AK620 Digital fiind cea mai buna alegere de pe piata in acest moment.

Lasa-ne un comentariu: