Review – Enermax Revolution D.F 12 850W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 29 May, 2024.

Enermax Revolution D.F 12 850W

 

Enermax este un producator care incearca sa se reintoarca in forta pe piata dupa o perioada in care s-a confruntat cu ceva probleme, in special pe piata din Europa. Asa cum am vazut si in review-ul sursei Revolution D.F. X 1050W, raportul pret / performanta competitiv impreuna cu numele deja consacrat al Enermax pe piata surselor poate sa reprezinte reteta succesului.

Astazi avem pe masa de test un model lansat recent – Enermax Revolution D.F 12 – aceasta fiind cea mai compacta sursa ATX 3.1 de pe piata. Cu o adancime de doar 122mm, Enermax Revolution D.F 12 este disponibila in variante de 750 W si 850W, cea din urma fiind si cea pe care am primit-o noi la test. Desi este posibil sa nu fie un lucru bun in ceea ce priveste silentiozitatea, dimensiunea extrem de compacta a seriei Revolution D.F 12 este exact ceea ce avem nevoie pentru anumite carcase de buget in care spatiul este extrem de limitat.

Desi standardul ATX 3.1 vine cu specificatii de 200% pentru puterea maxima suportata timp de 100us, Enermax Revolution D.F 12 pluseaza si ofera pana la 235% din puterea de pe eticheta, adica aproape 2000W. Este usor overkill pentru o placa video din generatia actuala, insa niciodata nu se stie ce ne rezerva viitorul. Garantia de 10 ani, folosirea exclusiva a capacitorilor japonezi precum si tehnologia proprietara de eliminare a prafului acumulat (Dust-Free Rotation Tech.) ar trebui sa garanteze pentru fiabilitatea seriei Enermax Revolution D.F 12 insa asta numai timpul o va confirma. Haideti sa mergem pe pagina urmatoare si sa vedem produsul in detaliu.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: