Review – Fractal Design Ion+ 560P si 860P

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 31 July, 2019.

Fractal Design Ion+ 560P si 860P

 
Prietenii de la Fractal Design sunt recunoscuti pentru carcasele lor elegante, ergonomice si silentioase, insa pe partea surselor de alimentare nu am vazut pana acum prea multe lucruri interesante din partea lor. Si piata este una mult mai greu de penetrat si cucerit daca nu ai ceva nou si pozitionat perfect din punct de vedere al pretului. Astazi vede lumina zilei seria de surse Ion+ Platinum, care pare un companion perfect pentru carcasele Define, Meshify sau Focus.

Fiind un om preponderant tehnic este destul de greu sa fiu surprins, insa seria Ion+ vine cu 2 dotari extrem de binevenite pe partea de ergonomie: cabluri multifilare subtiri cu invelis din silicon ce rezista mai bine la caldura si pot fi aranjate mult mai usor si adancime de 150mm care face ca sursele sa intre chiar si in cele mai compacte carcase. Platforma cu certificare 80PLUS Platinum este dezvoltata de Fractal Design in colaborare cu High Power (SirFa) si se lauda cu 10 ani garantie si un zgomot al tensiunilor (ripple) de maxim 15mV, ceea ce este o provocare chiar si pentru producatori cu traditie in acest domeniu.

Silentiozitatea ar trebui sa fie la ea acasa avand in vedere ca vorbim de o sursa Fractal Design dar si tinand cont de rating-ul Platinum al acesteia. Vom verifica insa toate aceste afirmatii, mai ales ca acest review este primul al unei surse Fractal folosind noua noastra metodologie pentru testarea surselor.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Fractal Design Ion+ 560P si 860P

  1. Dor a scris pe:

    Mulțumesc pentru review! Într-adevăr este o alternativă pentru focus+ dacă au și prețul competitiv.

Lasa-ne un comentariu: