Review – FSP Hydro GT PRO 1000W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 April, 2023.

FSP Hydro GT PRO 1000W

 

Va povesteam la finele anului trecut despre sursa Hydro G PRO 1000W si cum taiwanezii de la FSP isi migreaza toate seriile spre noul standard ATX 3.0. Au trecut cateva luni de atunci iar cei de la FSP au fost foarte activi, adaugandu suportul pentru ATX 3.0 majoritatii modelelor din seria Hydro (PTM, G, GT), dar si lansand o sursa 80PLUS Titanium proiectata de la zero: Hydro Ti PRO, de care o sa ne ocupam insa dupa ce ne vom intoarce de la Computex din Taiwan.

Astazi avem pe masa de test Hydro GT PRO 1000W, o sursa care imparte electronica cu Hydro G PRO, insa vine cu o arhitectura semi-modulara, un alt ventilator dar si o garantie redusa de la 10 la 7 ani. FSP Hydro GT PRO este disponibila in variante de 850W si 1000W, acesta fiind de altfel si modelul testat de noi astazi, beneficiind totodata de eficienta 80PLUS Gold, suport nativ pentru conectorul 12VHPWR precum si certificare ATX 3.0.  Conectorul de putere 12VHPWR este conceput pentru a livra pana la 600W placii video, acesta fiind gandit cu terminale izolate pentru un plus de protectie, facand fata cu brio spike-urilor necesare noilor placi grafice atunci cand sunt la incarcare maxima.

La fel ca si in cazul modelului Hydro G PRO, Hydro GT PRO poarta acelasi nume ca si modelul ATX 2.x, insa pentru a distinge mai usor noile modele de cele vechi, producatorul a inclus o eticheta ce imbraca ambalajul sursei si specifica in mod clar compatibilitatea cu noul standard ATX 3.0. Ramane sa stabilim astazi daca pretul mai mic cu 20 euro (~ 100 lei) intre modelul Hydro GT PRO si fratele sau mai mare Hydro G PRO este justificat sau nu.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – FSP Hydro GT PRO 1000W

  1. Cristi a scris pe:

    Puteti testa si modelul de sursa Seasonic G12 GM-850? Este printre cele mai ieftine certificate 80+ Gold

Lasa-ne un comentariu: