Review – InWin Classic C900W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 September, 2016.

InWin Classic C900W

 

Astazi avem parte de o premiera, mai exact testam pentru prima data pe Lab501 o sursa InWin. Ocazia este cu atat mai importanta cu cat astazi se lanseaza in Europa noua serie de surse Classic, destinate segmentului premium gaming. Aceasta este formata din doua modele, C750W si C900W, cea din urma reprezentand de altfel si subiectul review-ului nostru.

In ultimii ani InWin s-a concentrat pe productia de surse OEM perfecte pentru integratori, adica nimic care sa starneasca interesul entuziastilor. Totusi, odata cu noua directie de design a carcaselor InWin, se cereau si surse de alimentare care sa completeze perfect ansamblul. Astfel a luat nastere seria flagship numita Signature, din care as aminti modelul de 1065W produs special pentru proiectul H-frame, precum si seria Classic, destinata celor ce vor o sursa care sa se potriveasca de minune cu o carcasa din seria 300, 500, 700, 800 sau chiar 900.

Seria Classic are o electronica proprietara InWin (da stiu, si eu am ramas surprins), eficienta 80PLUS Platinum, constructie complet modulara dar si – poate cel mai important atu – un design de exceptie dat de constructia integrala din aluminiu.

 

4

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – InWin Classic C900W

 1. George a scris pe:

  Erau m-ai buni nichicon cu low esr.

 2. Eduard Burlacu a scris pe:

  “mai buni”.
  on topic: frumos review, detaliat, sursa arată foarte frumos, se potriveşte foarte bine în sisteme cu carcase transparente TT, cu accent pe coloristică.

 3. George a scris pe:

  da asa e, eram prea obosit cand am scris si s-a batut automat pe telefon, repede vezi greselile altora…

Lasa-ne un comentariu: