Prezentare – InWin A3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 25 August, 2023.

InWin A3

 
Asa cum am vazut la Computex, cei de la InWin au lansat mai multe serii inovatoare de carcase in ultima vreme, de la carcase modulare uriase si pana la carcase compacte care necesita asamblare, toate aceste concepte incadrandu-se perfect in traditia companiei de a lansa produse futuriste. In fond, asa am ajuns sa-i cunoastem mai bine, prin concepte ca H-Frame, X-Frame sau S-Frame. Si totusi, carcasele futuriste nu au fost singurele noutati aduse de InWin la Computex, unele serii binecunoscute primind noi aditii, binevenite din punctul meu de vedere.

In cazul de fata ma refer la seria A, carcase compacte gandite pentru cei care apreciaza sistemele de mici dimensiuni, care a debutat in urma cu 5 ani, prin lansarea modelului InWin A1. Ei bine, de atunci si pana acum am vazut continuarile denumite A1 Plus si A1 Prime, precum si una dintre cele mai compacte carcase E-ATX de pe piata, mai precis InWin A5. Iar astazi imi face o deosebita placere sa va povestesc despre mijlociul familiei, mai precis elegantul InWin A3.

Astfel, daca InWin A1 accepta placi de baza in format mini ITX, iar InWin A5 accepta chiar si placi de baza in format E-ATX, InWin A3 se pozitioneaza undeva la mijloc, putand acomoda placi de baza in format mini ITX sau Micro ATX. Mai mult decat atat, putem opta pentru surse in format standard, sau placi grafice de pana la 340mm lungime, toate acestea intr-o carcasa optimizata pentru airflow vertical, care beneficiaza practic de pe urma fenomenului de convectie naturala a aerului cald.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: