Computex 2019 – InWin

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 June, 2019.

InWin

 
Atractia principala a stand-ului InWin de anul acesta a fost reprezentata de conceptul Yong, o carcasa open-frame printata 3D dupa forma si culoarea dorite de client. Scoase parca dintr-un film SF, carcasele Yong sunt cu totul iesite din comun, insa acelasi lucru il putem spune si despre pret – ~4000 USD.

La polul opus, gasim conceptul Alice, o carcasa open-frame construita din plastic, care ar putea fi comercializata pentru 40 USD. Evident, nu au lipsit si carcasele ceva mai … normale, mai precis InWin 309, echipata cu o masca frontala alcatuita din 144 de led-uri adresabile individual, care pot reactiona acum la muzica, datorita microfonului integrat.

In segmentul high-end, gasim InWin 905 si InWin 925, doua bestii construite din aluminiu si sticla securizata, capabile sa adaposteasca pana si cele mai fierbinti si gurmande sisteme ale momentului. InWin 925 iese in evidenta datorita integrarii unui display OLED in locul clasicei etichete cu numele, acesta putand afisa doua randuri de caractere.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2019 – InWin

Lasa-ne un comentariu: