Prezentare – InWin A3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 25 August, 2023.

Analiza interioara

 
Diferentele fata de modelul A1 initial sunt evidente in momentul in care indepartam lateralele si aruncam o privire inauntru. Spun asta pentru ca in primul rand InWin A3 ofera un volum interior mult mai generos, putand acomoda placi de baza Micro ATX, placi video de pana la 340mm lungime, surse de pana la 200mm lungime si cooler-e pentru procesor de pana la 162mm inaltime.

Desigur, daca utilizam surse mai lungi de 170mm lungime va trebui sa ne multumim cu placi video de maxim 280mm lungime, sursa fiind montata pe latura frontala a carcasei. Pe de alta parte, in conditiile in care in zilele noastre avem surse de calitate de pana la 1000W de 140mm lungime (de exemplu Seasonic Focus), acest lucru nu va reprezenta o problema in practica.

Asa cum spuneam, aerul rece este introdus in carcasa prin latura inferioara, unde putem monta doua ventilatoare de 120mm. Latura din spate este echipata cu un ventilator de 120mm montat din fabrica, iar latura superioara poate adaposti doua ventilatoare de 120mm, sau un radiator de 240mm.

La capitolul stocare, InWin A3 este dotata cu doi montanti pentru unitati de 3.5 sau 2.5″, unul fiind pozitionat in spatele placii de baza, in timp ce al doilea este montat pe latura inferioara a carcasei. Tot in spatele placii de baza gasim si un montant dedicat unei unitati de stocare de 2.5″, InWin A3 oferind suficient spatiu pentru unitati de stocare, cel putin din punctul meu de vedere.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: