Prezentare – InWin A3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 25 August, 2023.

Analiza exterioara

 
InWin A3 este construita dintr-o combinatie de otel, plastic si sticla securizata. Astfel, laterala stanga este construita din sticla, sasiul si laterala dreapta sunt construite din otel, in timp ce masca frontala si latura superioara sunt construite din plastic. InWin A3 este disponibila in doua variante (alb si negru), ambele fiind echipate cu un ventilator Mercury AM120S montat din fabrica in partea din spate a carcasei.

Avem de-a face cu o carcasa mITX eleganta, cu dimensiuni destul de compacte (401 x 215 x 347 mm) si un flux de aer bine gandit, aerul rece fiind introdus in carcasa prin latura inferioara, in timp ce aerul cald este evacuat prin latura din spate, respectiv latura superioara, fluxul de aer urmand directia naturala de convectie a aerului cald.

Zona conectorilor frontali este pozitionata pe latura superioara, acolo fiind dispusi doi conectori USB 3.2, un conector USB-C 3.2 Gen 2×2, conectorul audio in/out, precum si butonul power. La fel ca si celelalte modele din serie, InWin A3 puncteaza decisiv la capitolul ergonomie, panourile fiind atasate magnetic, putand fi demontate cu usurinta fara nici un fel de unealta.

Astfel, atat cele doua laterale, cat si capacul superior, respectiv filtrul de praf de pe latura inferioara, pot fi demontate si montate la loc simplu si rapid. Practic, fata de modelul A1 initial, observam imbunatatiri semnificative atat la capitolul ergonomie, cat si la capitolul airflow, producatorul pastrand designul minimalist elegant specific seriei.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: