Prezentare – InWin A3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 25 August, 2023.

Concluzii

 
InWin A3 este o carcasa eleganta si compacta, care se remarca prin aspect, ergonomie si conectica, dar si prin raportul calitate / pret, carcasa fiind disponibila in stocul celor de la Shop4PC pentru 449 RON. Desigur, nu mai discutam despre o carcasa in miniatura, insa pe de alta parte nu mai avem de-a face nici cu limitarile impuse de o carcasa ultra-compacta. Astfel, InWin A3 poate sta la baza unui sistem modern si puternic, fara sa ne facem griji legate de temperaturi sau nivel de zgomot, gratie fluxului de aer vertical, suficient chiar si pentru componente ceva mai gurmande.

Desigur, nu as monta un 13900KS si un RTX 4090 in InWin A3, dar pe de alta parte, un sistem bazat pe un 7800X3D si un RTX 4070Ti isi poate gasi fara probleme locul in InWin A3, impreuna cu 4 ventilatoare la 1000 rpm, montate pe tavan, respectiv pe podea, un SSD NVME pentru sistemul de operare si jocuri si un HDD de >6TB pentru stocare, toate alimentate de o sursa ATX puternica si compacta.

Din punctul meu de vedere, InWin A3 este una dintre cele mai reusite carcase compacte pe care am pus mana in ultima vreme, oferind un echilibru perfect intre dotari, spatiu, racire si nu in ultimul rand pret. De altfel, in momentul in care scriu aceste randuri deja m-am decis sa ii fac un upgrade Gabrielei, de la compactul InWin A1. Si avand un spatiu atat de generos la dispozitie, cred ca voi schimba si placa video… in fond, loc si racire exista fara probleme in InWin A3!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: