Review – Super Flower Leadex Silver 650W (SF-650F14MT)

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 20 June, 2016.

Super Flower Leadex Silver 650W

 

Nu este de mirare faptul ca Super Flower a devenit in scurt timp unul dintre producatori preferati de surse ai romanilor. Calitatea electronicii precum si preturile accesibile au facut ca multi dintre cumparatorii avizati sa prefere Super Flower in dauna unor producatori ceva mai cunoscuti.

Astazi ne vom ocupa de o sursa care ar trebui sa fie foarte interesanta: Leadex Silver 650W. Motivul pentru care am considerat acest model este platforma Leadex folosita, aceeasi ce o putem gasi si in modelele Gold si Platinum ce se comercializeaza la un pret semnificativ mai mare. Diferenta sta in componentele ce au tolerante si caracteristice ceva mai slabe dar comportamentul in practica nu ar trebui sa difere foarte mult comparativ cu fratii sai mai mari.

La un pret de sub 400 lei, modelul de 650W prezentat astazi vine cu o arhitectura modulara, mod de functionare semi-pasiv, configuratie single-rail puternica dar si (cel mai important in opinia mea) o platforma matura si implementata de-a lungul timpul in numeroase modele Super Flower sau EVGA. Haideti sa trecem mai departe – eu unul abia astept sa vad testele!

 

12

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Super Flower Leadex Silver 650W (SF-650F14MT)

 1. Alex a scris pe:

  Salut,

  Felicitari pentru review.
  Cei care vor eficienta GOLD nu vor plati semnificativ mai mult. La PCG, Super Flower Leadex Gold de 650W costa 444 Ron si intr-adevar este best-buy-ul anului.

 2. Monstru a scris pe:

  In gama asta de pret 55 RON se simt…

 3. laubabau a scris pe:

  Felicitari pentru review,mai nou si GOLD-ul a fost modificat pe acelasi PCB diferenta stand in MOSS-uri si Condensatorii Nichicon.

Lasa-ne un comentariu: