Antec Edge 650W Review

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 8 February, 2016.

Antec Edge 650W

 

Antec implineste anul acesta 30 de ani de la infiintare, experienta mea cu ei incepand undeva dupa anul 2000 cand erau – alaturi de Chieftec si Enermax – printre singurele surse de putere reala ce se puteau cumpara de pe plaiurile mioritice. Imi amintesc si acum cat mi-am dorit si cum am strans cureaua pentru a-mi permite un Antec True Power de 550W la mana a doua, acela argintiu cu 2 ventilatoare (80mm + 92mm). Pe acele vremuri Antec facea legea cu sursele si carcasele sale, acum piata este saturata de producatori, fiind destul de greu sa iesi in fata daca nu ai un produs cu adevarat exceptional.

Un produs ce promite sa ne impresioneze este Antec Edge 650W, mai ales ca a trecut mai bine de 3 ani de la ultimul nostru review al unei surse Antec. Seria Edge este gandita pentru silentiozitate, mai ales ca pentru realizarea ei Antec a apelat la un producator renumit pentru electronica de calitate, anume Seasonic.

Ventilatorul iluminat cu LED, cabluri complet modulare, doua seturi de garnituri pentru decuplarea sursei la montajul in carcasa precum si eficienta 80PLUS Gold sunt doar cateva din dotarile cu care se lauda seria Edge a celor de la Antec. Noi suntem curiosi sa testam acest produs, avem ceva asteptari de la el dar sunt totusi ceva sanse sa nu fim dezamagiti. Haideti sa vedem!

 

14

 

Comentarii

7 comentarii la: Antec Edge 650W Review

 1. Andyy a scris pe:

  Super Flower Golden Green SF-550P14XE(GX) 550W se poate ?

 2. glaspapir a scris pe:

  Misto review, multumim !

  O observatie: in limba romana se numesc “condensatoare”, nu “capacitori”.

 3. matose Post author a scris pe:

  DEX-ul spune altceva: https://dexonline.ro/definitie/capacitor 🙂

 4. glaspapir a scris pe:

  “Sursa: Neoficial”.

  Asta e ca si cum as fi scris eu articolul pe Wikipedia 🙂

 5. matose Post author a scris pe:

  andyy, sursa mentionata de tine nu se mai afla in productie. Am cerut la producator un model SuperFlower echivalent din seria Leadex si il vom prezenta de indata ce il primim in laborator.

 6. Andyy a scris pe:

  ok am inteles 😀

 7. Elaas a scris pe:

  daca trimit o sursa la voi se poate testa la voi si face un review si postat pe site ?

Lasa-ne un comentariu: