Review – Super Flower Silver Green FX 500W (SF-500R14SE)

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 February, 2016.

Concluzii

 

Super Flower reuseste din nou sa nu dezamageasca, Silver Green FX avand un comportament identic (inafara de eficienta, bineinteles) cu Golden Green HX in conditiile in care pretul este cu aproximativ 50 lei mai mic. Fiecare judeca in cunostinta de cauza daca lipsa condensatorilor japonezi din secundar si eficienta ceva mai mica este justificata de pretul mai mic.

Personal sunt de parere ca Super Flower Silver Green FX 500W, in conditiile in care se poate gasi la majoritatea magazinelor la un pret de sub 300 lei este o alegere foarte buna. Stabilitatea tensiunilor odata cu cresterea incarcarii precum si rezerva de putere generoasa stau dovada pentru afirmatia mea.

In final pot spune ca ma bucur sa vad ca in sfarsit romanii au inceput sa treaca peste preconceptiile referitoare la nume si au trecut la documentare. Popularitatea pe care Super Flower a capatat-o in randurile entuziastilor se datoreaza in mare parte preturilor competitive la care sunt comercializate, un factor sensibil si decisiv de multe ori pentru buzunarele stramtorate ale romanilor. Urmatorul model testat de la Super Flower va fi cu siguranta din seria Leadex, o platforma complet noua aflata deja de ceva timp pe piata.

 

4

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Super Flower Silver Green FX 500W (SF-500R14SE)

 1. Alin a scris pe:

  Salut Matose.
  Foarte bun review-ul.as avea totusi o rugaminte: poti sa pui un printscreen din Gpuz cu valoarea voltajului minim de la placa video? Eu am un Golden green 550 si am observat CA acolo voltajul scade de la 11.87 la 11.58. Insa in Aida64 nu am vazut voltajul mai mic de 12v.
  Multumesc!

 2. silviugamer a scris pe:

  Un review excelent asa cum ne-a obisnuit lab501. Astept cu nerabdare recenzia pentru Leadex.

 3. Sursa Nr 9 a scris pe:

  In ultimile 15 rewiew-uri 8 au fost despre surse . Mult dom’le mult.

 4. Monstru a scris pe:

  Alin – noi masuram voltajele cu voltmetrul, nu poti avea incredere in raportarile software.

  Sursa Nr 9 – ce sa facem domnule, daca producatorii de surse sunt atat de activi….

 5. monstruletu a scris pe:

  cat mai multe review-uri la surse .MERSI matose pt toate review-urile pe care le ai facut acum !!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasa-ne un comentariu: