SunMoon SM-5500ATE – Metodologie testare surse 2017

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, Featured Articles, in 23 August, 2017.

Surse testate

 

Dupa ce am testat ani de zile comportamentul surselor in regim real-life, a venit momentul sa abandonam aceasta metodologie in favoarea unui tester dedicat, acest lucru fiind posibil si datorita schimbarii topologiilor utilizate cu predilectie de producatori in ultimii ani. In acest scop, o combinatie intre un tester ca SunMoon SM-5500ATE si un osciloscop USB performant cum este Stingray DS1M12 s-a dovedit ideala in cazul nostru, prin urmare le vom pune la treaba cu forte proaspete, un numar destul de ridicat de surse asteptandu-si deja randul in acest sens.

Desigur, nici o metodologie nu este perfecta, prin urmare, daca este cazul, vom opera modificarile de rigoare in timp. Pana atunci insa, am folosit experienta noastra de mai bine de o decada in domeniul testelor practice, impreuna cu vizitele de lucru pe care le-am efectuat de-a lungul timpului in laboratoarele de specialitate, pentru a pune la punct metodologia LAB501 pentru testarea surselor – editia 2017, in incercarea de a va oferi informatii cat mai complete, pertinente si utile in momentul in care va aflati in cautarea unei noi surse de alimentare pentru PC.

In acest moment suntem intr-un proces de testare a cat mai multor surse folosind noua metodologie descrisa in acest articol. Gasiti mai jos o lista cu toate review-urile publicate, actualizata periodic si va asiguram ca vor urma cat mai multe modele in curand!

Corsair TX750M 750W

Corsair HX750 750W

Seasonic Prime Gold 1200W

 

 

Comentarii

2 comentarii la: SunMoon SM-5500ATE – Metodologie testare surse 2017

  1. koss a scris pe:

    Misto jucaria !! 🙂

  2. Alex a scris pe:

    Bravo baieti! Felicitari pentru jucarie, sa o stapaniti sanatosi si sa testati cat mai multe surse cu ea. De fapt asta e jucaria care va lipsea voua pentru testarea surselor “echipamentul specializat necesar pentru testarea surselor” adica fraza pe care o vedeam in fiecare articol al surselor care din fericire de acum nu va mai fi. 🙂

Lasa-ne un comentariu: