Thermaltake SmartSE 730W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 28 February, 2013.

Thermaltake SmartSE 730W

 

Seria articolelor cu surse mainstream continua astazi cu un nou venit pe piata. Din partea americanilor de la Thermaltake avem primul model ce se alimenteaza exclusiv de la o retea electrica de 230V. Seria SmartSE, caci despre ea vorbim, va fi vanduta cu precadere in UE conform spuselor producatorului. Intriga exista cu siguranta in jurul unei surse construite, chipurile, special pentru regiunea noastra care promite sa fie si accesibila.

Seria SmartSE este formata din trei modele – 530W, 630W si 730W –, singura diferenta intre ele fiind puterea nominala. Toate cele trei beneficiaza de acelasi set de dotari, adica folosirea cablurilor plate, design semi-modular, si nivel 80Plus Bronze al eficientiei. Cifra de 87% pe care o veti vedea in materialele de marketing de la Thermaltake reprezinta maximul de eficienta care este atins la o incarcare de jumatate din puterea nominala.

Ajungem la concluzia, asadar, ca lista dotarilor arata foarte bine pentru o sursa mainstream. Pretul, de 370 de lei pentru modelul de 730W testat de noi, devine cu atat mai atragator cu cat sursa ofera in plus anumite facilitati raportat la concurenta. Asa ca intrebarea normala rasare: atunci cum de au reusit sa ajunga la acest pret? Ei bine, haideti sa aruncam o privire asupra hardware-ului si apoi sa il trecem prin testele noastre.

 

K5__9866

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Thermaltake SmartSE 730W – Test practic

Lasa-ne un comentariu: