LAB501 Community Review – Speedlink REGGER Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 16 August, 2017.

Speedlink REGGER

 
Dupa cum am putut vedea in ultimii ani, scaunele de gaming au devenit un subiect interesant pentru o masa din ce in ce mai mare de consumatori, o serie intreaga de brand-uri binecunoscute din alte ramuri ale industriei lansand cel putin un model in ultimii 2 ani. De altfel, anul acesta v-am prezentat 3 modele, de la 3 producatori diferiti si este foarte posibil ca pana la sfarsitul anului sa analizam din ce in ce mai multe modele.

Asa cum va povesteam in alte articole, aceasta evolutie are la baza doua motive. Primul este raspandirea la scara larga a culturii jocurilor video, “gaming” fiind acum un cuvant nelipsit din titulatura unui numar cat mai ridicat de produse. In al doilea rand, intrarea pe piata a unui numar ridicat de producatori are ca efect liberarizarea pietei, facandu-si aparitia modele accesibile care ofera dotari suficiente pentru majoritatea utilizatorilor.

Acesta este si cazul lui Speedlink Regger, un model care este disponibil in Romania pentru un pret cuprins intre 800 si 1000 RON si care incearca sa ofere cat mai multe dotari in aceasta gama de pret. De aceasta data insa, nu avem de-a face cu o prezentare tipica, deoarece Speedlink Regger a fost testat in cadrul LAB501 Community Workshop – Editia XVI, atat de catre membrii LAB501, cat si de catre participantii la eveniment. Prin urmare, astazi, pe langa parerea noastra, vom asculta si parerea partitipantilor la workshop.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: