LAB501 Community Review – Speedlink REGGER Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 16 August, 2017.

Concluzii

 
La final, a venit momentul sa ne spunem si noi parerea legata de Speedlink Regger, iar acesta reuseste sa puncteze destul de bine la capitolul confort, chiar daca face parte dintr-o gama inferioara de pret fata de modelele testate de noi pana acum. Desigur, am observat o serie de compromisuri facute fata de modelele mai scumpe si ma refer in special la baza din plastic, suportii pentru brate care par ceva mai fragili si nu permit ajustarea pe 4 axe, precum si mecanismul culisant care este mult mai simplu in acest caz.

Pe de alta parte, atat spuma cu care este imbracat scheletul metalic, cat si pielea sintetica utilizata sunt de buna calitate, scaunul fiind mai putin rigid decat alte modele si chiar si cei mai voluminosi avand o experienta placuta inca de la prima asezare. De altfel, materialele utilizate si forma scaunului au un impact ridicat asupra experientei in utilizare, iar aici SPeedlink Regger sta foarte bine.

Practic, de la mic la mare am avut o experienta placuta in Speedlink Regger, umbrita doar pe alocuri de senzatia de fragilitate a suportilor laterali. Per total experienta a fost una placuta, asa ca nu ar strica sa vedem si ceva modele high-end de la Speedlink in viitor.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: