LAB501 Community Review – Speedlink REGGER Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 16 August, 2017.

Asamblare si utilizare

 
Este adevarat, procesul asamblarii este similar in cazul majoritatii modelelelor disponibile pe piata. Deoarece testasem deja cateva produse, mie personal mi s-a parut destul de simplu si intuitiv, insa forumistii care luau primul contact cu o astfel de situatie nu au fost neaparat de aceeasi parere, in special in cazul atasarii spatarului de sezut.

Am urmat procesul clasic – montarea rotilor in suport, montarea pistonului, montarea mecanismului culisant pe sezut, atasarea spatarului si in final montarea scaunului pe baza. Speedlink Regger se aseamana in general cu celelalte modele testate pana acum, oferind, conform producatorului, suport pentru persoane de pana la 150Kg / 1.90m, reglare verticala a sezutului, reglare a spatarului, precum si reglare pe doua axe a suportilor pentru brate.

Totusi, fiind vorba despre un model ceva mai accesibil, nu putem regla suportii bratelor pe axele fata/spate, respectiv aproape/departe de sezut, mecanismul de balansare este mult mai simplu, permitand un balans de cateva grade, iar suportul rotilor este construit din plastic. Pe de alta parte, spatarul poate fi ajustat intre 90 si 165 de grade, iar suportul lombar si suportul cervical este asigurat la fel ca in cazul modelelor ceva mai costisitoare – cu ajutorul a doua perne detasabile.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: