MSI GT740x – gaming la purtator

Scris de: , in categoria: Diverse, in 28 June, 2010.

Conectivitate

In partea stanga avem unitatea DVD-WR, doua USB-uri, mufa de retea RJ-45 cat si cea de modem.

Pe partea din spate avem conectorul de incarcator, portul VGA si cel HDMI.

Pe partea dreapta putem conecta dispozitive mobile prin inca un USB langa care regasim si un conector e-SATA. Pe aceeasi parte avem si slotul de card-reader, un conector firewire si cele 4 mufe audio prin care putem conecta un sistem 5.1 si castile.

In final, in fata nu avem decat difuzoarele si o serie de leduri de status ale diverselor functii ale lui GT740.

Bundle si dotari

Dupa cum poate v-ati dat seama mai devreme cand discutam despre design, GT740 se poate lauda cu un sistem audio integrat format din 5 difuzoare, dispuse in sistem 4.1 (4 difuzoare full range si un subwoofer), de tip SRS. Performanta difuzoarelor ofera o experienta de auditie foarte buna reusind sa depaseasca ca volum si claritate un notebook normal. De notat ar mai fi si posibilitatea de a conecta un sistem 5.1 veritabil prin aditia a 3 mufe suplimentare (front, rear si subwoofer + centru).

Pe partea de bundle, la achizitionarea acestui notebook primiti un mouse de gaming marca MSI, realizat in aceeasi schema coloristica cu laptopul, un rucsac MSI cat si jocul Far Cry 2. As putea spune ca sunt impresionat de cat de mult ofera MSI o data cu notebook-ul, accesoriile fiind in nota cu destinatia notebook-ului. Mouse-ul despre care va vorbeam mai sus este ergonomic si precis, putand fi echilibrat prin adaugarea unor greutati incluse in pachet.

Comentarii

Niciun comentariu la: MSI GT740x – gaming la purtator

Lasa-ne un comentariu: