MSI GT740x – gaming la purtator

Scris de: , in categoria: Diverse, in 28 June, 2010.

Concluzii

Hai sa vedem la final care ar fi punctele cheie ale noului notebook . Pe partea de minusuri as mentiona in primul rand tastatura, care in afara de layout-ul neconventional nu ofera un confort demn de clasa din care face parte GT740. Nici ecranul nu “straluceste” :), iar alegerea GTS 250M ca placa grafica discreta nu e cea mai fericita. Aceasta ofera un comportament decent in majoritatea jocurilor, insa daca vorbim despre pozitionarea lui MSI GT740 in topul notebook-urilor de gaming produse de compania taiwaneza, un comportament decent nu prea este suficient.

Carcasa insa, cat si aspectul general sunt deosebite si reusesc sa imi stearga privirea dezamagita de pe fata, iar touch-padul placut contribuie si el la asemenea reactii. Posibilitatile pe care le avem pe partea de conectivitate sunt multiple si sistemul de sunet integrat 4.1 chiar imi aduce un ranjet de satisfactie. MSI ofera deasemenea un set bogat de accesorii incluse, atat mouse-ul cat si rucsacul fiind de foarte buna calitate, iar licenta de FarCry 2 o puteti considera un cadou de 70RON de care aveti sau nu nevoie.

In concluzie, daca va doriti un notebook cu o performanta foarte buna pe partea de procesare, cu un aspect excentric si comportament decent pe partea de jocuri MSI GT740 este pentru voi. Pentru gamerii mai pretentiosi, placa grafica discreta GTS 250M alaturi de performanta slaba a display-ului ar putea fi insa probleme peste care nu se poate trece.


Comentarii

Niciun comentariu la: MSI GT740x – gaming la purtator

Lasa-ne un comentariu: