Prezentare – DeepCool ST500 ARGB

Scris de: , in categoria: Diverse, in 29 July, 2021.

DeepCool ST500 ARGB

 
Ultimul an a fost extrem de aglomerat pentru noi, acalmia din primele trei luni ale anului 2020 fiind urmata de o competitie furibunda intre producatorii din toate domeniile conexe IT-ului, care s-au intrecut in a lansa produs dupa produs. De la procesoare si placi video si pana la smartphone-uri si notebook-uri, de la carcase, surse si sisteme de racire si pana la smartwatch-uri, headset-uri TWS si periferice, nu a existat domeniu in care sa nu vedem produse noi in fiecare saptamana.

Si daca in alte vremuri lansarile erau oarecum ciclice, producatorii tinand cont de perioade ca vacanta de vara sau sezonul back to school, incepand cu 2020 acest lucru nu a mai contat prea mult, astfel incat am vazut lansari importante in plina vara, ceea ce, de altfel, vom vedea si anul acesta.

In aceste conditii, este lesne de inteles ca am fost selectivi in alegerea protagonistilor articolelor noastre – in fond, timpul nostru este limitat, drept urmare il vom acorda acelor produse care ne atrag in mod special. Cu alte cuvinte, nici inainte nu am fi avut neaparat timp pentru anumite accesorii, dar incepand cu 2020 acest timp s-a redus si mai mult.

Ei bine, tocmai activitatile “serioase” ne-au condus spre articolul de astazi. Pentru ca in urma cu aproximativ 3 saptamani va povesteam despre o placa de baza high-end, pe care am utilizat-o pentru a construi un sistem pe cinste, pe numele sau Maximus. Si asa cum unii dintre voi au observat, monstruoasa ASUS GeForce RTX 3090 TUF Gaming nu statea chiar dreapta in sistemul nostru, motiv pentru care ne-am gandit… hmm… cum ar fi daca am utiliza un suport pentru placa video.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: