Prezentare – Gamdias Achilles P1 L Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 30 April, 2018.

Gamdias Achilles P1 L Gaming Chair

 
Cred ca suntem de acord cand spunem ca era doar o chestie de timp pana tehnologia RGB va ajunge pe toate perifericele si gadgeturile pe care le folosim in fiecare zi, aici includem si iluminarea in interior cu care sunt dotate mai nou din fabrica chiar si masinile.

Cei de la Gamdias sunt primii care vin cu o implementare RGB pentru scaunele de gaming – mai exact zona din spate a tetierei este cea care beneficiaza de iluminare. Interfata folosita pentru control este binecunoscuta HERA, iar iluminarea se face prin conectarea cablului USB la unitate pentru configurare iar mai apoi putem folosi un powerbank ca sursa de alimentare.

Gamdias Achilles P1 vine in patru combinatii de culori pentru a se potrivi tematicii pe care utilizatorul o prefera, asadar putem alege intre alb, rosu, albastru si galben – noi avandu-l pe cel din urma. In ceea ce priveste dimensiunea, putem opta pentru modelul lat L (pana la 200kg, tesatura spatarului in romburi) sau unul mai ingust S (pana la 102kg, tesatura spatarului neteda).

Pentru a se asigura ca scaunul ne va putea sustine chiar si dupa festinul culinar aferent sarbatorilor de Pasti, cei de la Gamdias ne-au trimis pentru test varianta P1 L.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Gamdias Achilles P1 L Gaming Chair

Lasa-ne un comentariu: