Prezentare – Gamdias Talos P1

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 July, 2019.

Gamdias Talos P1

 
Nu cu mult timp in urma, am testat scaunul de gaming Achilles P1 L, acesta fiind o dovada vie pentru dedicatia celor de la Gamdias fata de curentul RGB. Produsul in sine ne-a lasat o impresie pozitiva si ne-a facut curiosi sa testam si altceva din gama lor de produse, de exemplu o carcasa. Seria de carcase Talos vine in 3 variante: P1, M1 si E1 ordonate in functie de dimensiune, dotari dar si buget. Noi ne vom concentra astazi pe varful de gama, Gamdias Talos P1, care suporta placi de baza inclusiv in format E-ATX, avand loc pentru toate componentele pe care am vrea sa le montam in PC-ul nostru.

Desi Gamdias nu este un producator cu experienta indelungata in ceea ce priveste carcasele, Talos P1 vine cu panouri de sticla securizata pe 4 laturi, lateralele fiind echipate cu balamale. In pachet gasim un controller pentru turatia si iluminarea celor 3 ventilatoare din dotare, precum si un panou de comanda modular care poate fi montat in partea superioara sau inferioara a carcasei. Gamdias Talos P1 tinteste segmentul premium, iar dotarile, calitatea si pretul reflecta din plin acest lucru.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Gamdias Talos P1

 1. Catalin a scris pe:

  Carcasa ce ar fi avut potential, dar ma dezamageste din mai multe puncte de vedere:

  – lipsa filtrului de praf pe masca frontala. Un filtru de praf chiar nu ingreuneaza atat de mult fluxul de aer si sunt solutii sa arate si ok sub panoul ala de sticla.

  – la pretul asta sa nu ai USB C nu e ok.

  – as vrea ca producatorii sa realizeze ca nu trebuie sa puna un logo cat jumatate de carcasa pentru a iesi in evidenta cumparatorilor. Ar trebui sa lase produsul sa vb de la sine. E odios logo-ul ala imens pus acolo, pacat de restul carcasei.

  – la nivelul asta de pret are competitie mare, carcase ce ofera solutii mult mai bine implementate decat ce propun ei aici. Iarasi, pacat de aspectul carcasei, ar fi putut iesi ceva fain.

Lasa-ne un comentariu: