Prezentare – Gamdias Talos P1

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 July, 2019.

Ambalaj si accesorii

 
Carcasa este livrata intr-o cutie simpla de carton, protejata impotriva socurilor de doua bucati de polistiren si un sac de plastic. Pentru mai multa siguranta, panourile laterale din sticla securizata nu sunt atasate de sasiul carcasei, acestea fiind impachetate separat si separate printr-o folie de protectie. In interior gasim suruburile de rigoare, cateva bride pentru wiremanagement, un speaker si o laveta pentru stergerea panourilor din sticla. Desi manualul de utilizare lipseste, acesta se poate descarcat folosind o aplicatie pentru citirea QR Code-urilor, sau on-line, de pe site-ul producatorului.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Gamdias Talos P1

 1. Catalin a scris pe:

  Carcasa ce ar fi avut potential, dar ma dezamageste din mai multe puncte de vedere:

  – lipsa filtrului de praf pe masca frontala. Un filtru de praf chiar nu ingreuneaza atat de mult fluxul de aer si sunt solutii sa arate si ok sub panoul ala de sticla.

  – la pretul asta sa nu ai USB C nu e ok.

  – as vrea ca producatorii sa realizeze ca nu trebuie sa puna un logo cat jumatate de carcasa pentru a iesi in evidenta cumparatorilor. Ar trebui sa lase produsul sa vb de la sine. E odios logo-ul ala imens pus acolo, pacat de restul carcasei.

  – la nivelul asta de pret are competitie mare, carcase ce ofera solutii mult mai bine implementate decat ce propun ei aici. Iarasi, pacat de aspectul carcasei, ar fi putut iesi ceva fain.

Lasa-ne un comentariu: