Prezentare – Gamdias Achilles P1 L Gaming Chair

Scris de: , in categoria: Diverse, in 30 April, 2018.

Concluzii

 
Gamdias Achilles P1 L este un scaun de gaming comod, cu o constructie de calitate, suportul pentru picioare aducand un plus de confort. Iluminarea RGB nu are o utilitate deosebita si nici un aspect care sa te dea pe spate, partea buna fiind pretul care nu depaseste ofertele similare ale celorlalti producatori. Gamdias Achilles P1 L poate sustine fara probleme si persoane cu gabarit ceva mai ridicat, insa nu va lasati pacaliti de greutatea maxima de 200kg, latimea spatarului nefiind potrivita pentru asa ceva.

Pentru mine, Gamdias Achilles P1 L s-a dovedit a fi mai comod decat Corsair T1 Race, in mare parte datorita spumei mai moi cat si a spatarului mai lat. Rotile lui Gamdias Achilles P1 L sunt destul de zgomotoase pe suprafete tari, as fi preferat mai degraba unele de silicon. Pentru cei care folosesc insa scaunul pe covor, rotile lui P1 L sunt tocmai bune. Sunt convins ca acest concept de iluminare RGB pe un scaun de gaming va fi perfectionat, asadar astept o inovatie care sa ma surprinda cu adevarat.

Gamdias m-au surprins cu un scaun de gaming de buna calitate, insa la 1800 lei se lupta cu variante de la Noble Chairs, Thermaltake sau Corsair, iar concurenta este destul de mare. Gamdias Achilles P1 L vine insa cu iluminare RGB drept bonus, precum si cu un suport pentru picioare – un plus pe care multi producatori nu il ofera. Totusi, inainte de orice achizitie in acest domeniu recomand testarea riguroasa, pentru a vedea daca produsul este potrivit pentru voi.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: