Prezentare – HUAWEI MateView GT 34″ Sound Edition

Scris de: , in categoria: Diverse, in 18 November, 2021.

HUAWEI MateView GT

 

Am zis-o de atatea ori in ultimul an, incat devine deja eufemism – ultimii doi ani au marcat o perioada de extindere pentru HUAWEI, care s-au concentrat in continuare pe smartphone-uri si tot ce le inconjoara (casti, ceasuri inteligente, etc.), dar si pe segmentul PC, fie prin lansarea unor produse de retelistica, fie prin abordarea directa a domeniului. Si iata ca dupa doi ani in care am testat o gama intreaga de notebook-uri HUAWEI, astazi vom discuta despre un alt tip de produs, mai apropiat de masinariile noastre de toate zilele, adica desktop-uri.

Despre ce este vorba? Ei bine, despre un monitor, dar nu despre un monitor office, ci despre un monitor de gaming in toata regula. Ce inseamna asta? Ei bine, inseamna ca astazi vom vedea cum arata si cum se comporta HUAWEI MateView GT 34″ Sound Edition, un monitor curbat cu o diagonala de 34″, in format 21:9, cu rezolutie 3440 x 1440, o rata de refresh de 165Hz si 100% acoperire a spatiului de culoare sRGB.

Mai mult decat atat, HUAWEI MateView GT 34″ Sound Edition este echipat si cu un conector video USB-C, o dotare utila in zilele noastre, precum si cu un soundbar bazat pe doua difuzoare de 5W si o zona tactila de control, iluminata RGB. 2 microfoane, suport HDR si tehnologii special adresate gamerilor, cum ar fi Dark Field Control si Crosshair, completeaza meniul, drept urmare cred ca HUAWEI MateView GT merita intreaga noastra atentie.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – HUAWEI MateView GT 34″ Sound Edition

  1. Birzu Sergiu a scris pe:

    Pare best value la banii astia sincer. Multumim de review!

Lasa-ne un comentariu: