Prezentare – HUAWEI MateView GT 34″ Sound Edition

Scris de: , in categoria: Diverse, in 18 November, 2021.

 
HUAWEI MateView GT este livrat intr-un ambalaj voluminos, in care gasim monitorul, adaptorul la priza (135W), un cablul USB-C, un cablu Display Port si manualul utilizatorului. Asa cum spuneam, in picior gasim integrat un soundbar, bazat pe doua difuzoare de 5W, dar exista si o varianta identica (HUAWEI MateView GT 34″), fara soundbar.

Soundbar-ul este echipat cu un sistem de iluminare RGB, care poate fi controlat din meniul OSD. Acesta are forma unei benzi si functioneaza in acelasi timp pe post de control tactil pentru volumul audio. Fiind vorba despre un monitor modern, HUAWEI MateView GT ofera posibilitati avansate de ajustare, display-ul putand pivota in plan vertical intre -5 si 21 de grade, inaltimea putand de asemenea fi reglata pe o plaja de 110mm. Datorita formei piciorului, nu avem in schimb posibilitatea de ajustare a planului panoului pe axa orizontala.

Conectica este pozitionata in stanga si in dreapta montantului piciorului de sprijin, pe partea din spate. In partea stanga, gasim un conector USB-C dedicat exclusiv alimentatorului, precum si 2 conectori HDMI 2, in timp ce in dreapta piciorului gasim un conector Display Port, un conector USB-C (video si incarcare 10W) si un conector Line Out.

Nu in ultimul rand, pe latura inferioara a monitorului gasim un joystick cu ajutorul caruia putem accesa meniul OSD, acesta functionand si pe post de buton Power.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – HUAWEI MateView GT 34″ Sound Edition

  1. Birzu Sergiu a scris pe:

    Pare best value la banii astia sincer. Multumim de review!

Lasa-ne un comentariu: