Prezentare – HUAWEI MateView GT 34″ Sound Edition

Scris de: , in categoria: Diverse, in 18 November, 2021.

OSD

 
Asa cum spuneam, pornirea monitorului, respectiv navigarea prin meniul OSD, sunt realizate cu ajutorul joystick-ului pozitionat pe latura inferioara. In meniu gasim reglajele clasice (luminozitate, contrast, temperatura de culoare), dar si o serie de setari specifice pentru HUAWEI MateView GT 34″, cum ar fi meniul Game Assist, unde gasim optiunile Dark field control (pentru imbunatatirea vizibilitatii in zone intunecate in jocuri), posibilitatea de a afisa rata de refresh, respectiv posibilitatea de a afisa o tinta pe mijlocul ecranului (Crosshair).

Avem de asemenea la dispozitie functiile OverDrive (care reduce timpul de raspuns), respectiv un filtru low blue light, precum si mai multe scene predefinite (Scenery, Movie, sRGB, RTS, FPS, MOBA), dar si posibilitatea de a crea propriul nostru profil de imagine.

Nu in ultimul rand, HUAWEI MateView GT 34″ Sound Edition este echipat cu un soundbar, deci putem regla volumul sonor, putem regla iluminarea incorporata in soundbar, sau putem sa trecem microfonul pe Mute.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – HUAWEI MateView GT 34″ Sound Edition

  1. Birzu Sergiu a scris pe:

    Pare best value la banii astia sincer. Multumim de review!

Lasa-ne un comentariu: