Prezentare – HUAWEI MateView GT 34″ Sound Edition

Scris de: , in categoria: Diverse, in 18 November, 2021.

Concluzii

 
Este uimitor modul in care HUAWEI isi pot pastra identitatea vizuala in conditiile in care s-au extins in domenii din ce in ce mai variate, dar totusi, pana si HUAWEI MateView GT 34″ Sound Edition pastreaza caracteristicile de baza ale oricarui produs HUAWEI, cu un design elegant si o constructie solida, oferind in aceleasi timp performante foarte bune pentru gama de pret din care face parte.

Astfel, performanta in jocuri este optima, chiar daca eu personal nu sunt adeptul monitoarelor curbate. De asemenea, panoul utilizat are performante foarte bune. Desigur, exista si monitoare mai precise la capitolul reproducere a culorilor, mai potrivite pentru redarea continutului HDR, insa de obicei in alta gama de pret.

Per total, pentru ~ 2599 RON, pentru cat va fi comercializat HUAWEI MateView GT 34″ Sound Edition in tara noastra, primim un monitor elegant si performant, cu un soundbar integrat si posibilitati avansate la capitolul conectica. Nu in ultimul rand, exista si o versiune de 2299 RON, care nu integreaza soundbar-ul in piciorul monitorului, ambele modele avand un raport calitate / pret excelent.

Acum… mi-as dori sa vad si un monitor de gaming pur sange de la HUAWEI, cu panou plat si o combinatie intre FHD si 240Hz, sau WQHD si 165Hz.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – HUAWEI MateView GT 34″ Sound Edition

  1. Birzu Sergiu a scris pe:

    Pare best value la banii astia sincer. Multumim de review!

Lasa-ne un comentariu: