Prezentare – Inaza PowerUp X2 Gaming Desk

Scris de: , in categoria: Diverse, in 15 October, 2020.

Ambalaj si accesorii

 
Pentru inceput trebuie sa mentionez ca este nevoie de 2 persoane pentru a manevra pachetul. Ambalajul si modul in care partile sunt impachetate sunt similare pentru majoritatea birourilor de gaming, dimensiunile cutiei si implicit nivelul de protectie al componentelor din interior crescand direct proportional cu pretul. In cele din urma, dupa ce terminam cu scosul protectiilor, vom putea sa ne facem o idee mai clara asupra pieselor pe care urmeaza sa le asamblam, consultand totodata instructiunile incluse in pachet.

Incluse in cutie vom gasi picioarele propriu-zise, picioarele metalice, sinele metalice cu ranforsari pentru sustinerea blatului, blatul din PAL melaminat, impartit in 3 zone, suport pentru cabluri (intra chiar si un prelungitor) din plastic, suport de casti, panoul de control Up/Down, suportul din plastic pentru suc/cafea si mouse-pad-ul care acopera intreaga suprafata a biroului. Suruburile de prindere, stickere si surubelnita completeaza si ele pachetul de accesorii oferite de producator.

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Inaza PowerUp X2 Gaming Desk

 1. Emil Alexandru a scris pe:

  Arata bine, pare interesant insa pare si cam prea mic.
  Biroul meu are 160×80 si tot nu am loc destul pe el, 2 monitoare, unitate, tastatura mouse si alte accesorii.

 2. Alex a scris pe:

  Nu am inteles de unde vine pretul de 1200 lei, din ce am vazut in magazinele unde a fost vandut, ultimul pret depaseste cu mult 2000 de lei, pret unde se bate cu celebrul producatorul suedez.

  Edifier-ul G7000 de pe birou este un teaser cu urmatorul review?

 3. Monstru a scris pe:

  A fost comercializat pentru 1200 RON la promotie, ultimul pret afisat de magazine nu este neaparat in conformitate cu realitatea

 4. Bella a scris pe:

  Edifier-ul este publicat de ceva timp pe site.

Lasa-ne un comentariu: