Prezentare – Inaza PowerUp X2 Gaming Desk

Scris de: , in categoria: Diverse, in 15 October, 2020.

Concluzii

 
Experienta noastra cu Inaza PowerUp X2 a fost una placuta, atat in timpul asamblarii, dar mai ales in timpul utilizarii. Instalarea biroului a mers rapid in doua persoane, piesele din metal si din plastic au o constructie solida iar dimensiunea blatului din PAL melaminat ofera suficient spatiu de desfasurare (140cm x 60cm), incapand chiar si doua monitoare side-by-side. Pe langa monitor si mouse, noi am ales sa populam biroul cu ce am avut prin laborator, astfel incat sa va puteti face o idee cat mai buna asupra zonei de lucru pe care cei de la Inaza o ofera – avem chiar si un mid-tower asezat intr-o extremitate a blatului iar biroul ramane stabil in ciuda distribuiri inegale a greutatii.

Panoul de control functioneaza fara cusur, reusind astfel sa ajustez inaltimea biroului optim pentru propriile nevoi, iar dupa mult timp m-am simtit confortabil stan pe scaun, fara ca picioarele sa fie la limita blatului. Punctul cel mai inalt al biroului l-am gasit extrem de folositor atunci cand am folosit ansamblul ca standing desk, dar si pentru dezasamblat/asamblat componente si chiar pentru fotografiat diverse. Pentru fotografiere, ajustarea inaltimii chiar usureaza mult lucrurile. Mai mult de atat, suportul pentru cafea/suc, cel pentru casti si cel pentru cabluri sunt aditii practice, care completeaza functionalitatea biroului – prelungitorul incape fara probleme in suportul pentru cabluri iar mouse-pad-ul calitativ poate fi indepartat usor si curatat in cazul in care se murdareste.

Biroul Inaza PowerUp X2 este indisponibil in acest moment in magazinele distribuitorilor din tara si din pacate nu avem informatii daca si cand acesta va reveni in stoc, insa cu siguranta acest produs ne-a facut sa privim un lucru atat de simplu, precum un birou, din alta perspectiva. Cu toate acestea atunci cand, este pe stoc pretul ajunge chiar si la 1200lei ceea ce este excelent pentru un birou solid si dotat, asadar Inaza PowerUp X2 este un produs care merita urmarit.

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Inaza PowerUp X2 Gaming Desk

 1. Emil Alexandru a scris pe:

  Arata bine, pare interesant insa pare si cam prea mic.
  Biroul meu are 160×80 si tot nu am loc destul pe el, 2 monitoare, unitate, tastatura mouse si alte accesorii.

 2. Alex a scris pe:

  Nu am inteles de unde vine pretul de 1200 lei, din ce am vazut in magazinele unde a fost vandut, ultimul pret depaseste cu mult 2000 de lei, pret unde se bate cu celebrul producatorul suedez.

  Edifier-ul G7000 de pe birou este un teaser cu urmatorul review?

 3. Monstru a scris pe:

  A fost comercializat pentru 1200 RON la promotie, ultimul pret afisat de magazine nu este neaparat in conformitate cu realitatea

 4. Bella a scris pe:

  Edifier-ul este publicat de ceva timp pe site.

Lasa-ne un comentariu: