Prezentare – Inaza PowerUp X2 Gaming Desk

Scris de: , in categoria: Diverse, in 15 October, 2020.

Inaza PowerUp X2 Gaming Desk

 
Cum stilul de viata al multora necesita o permanenta eficientizare, iar nevoia de spatiu devine din ce in ce mai importanta, un produs care sa ofere flexibilitate in alegerea pozitiei optime de lucru, ergonomie imbinata cu stabilitate, cat si adaptabilitatea unui produs unei multitudini de spatiisi intrebuintari devin incet, dar sigur, necesare. Spre exemplu, spatiul in care locuiesc si cel din care lucrez au suferit nenumarate modificari in ultimii ani, iar un produs care permite o reconfigurare in spatiu rapid si eficient era un lucru care intr-adevar imi lipsea.

Asadar, astazi vom vorbi despre un birou de gaming (interesant cum totul este… “de gaming” in zilele noastre) cu reglaj electric pe inaltime, produs de Inaza. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca epoca producatorilor de nisa a trecut, prin urmare chiar si brand-urile mai fragede incearca sa se extinda inspre alte zone de interes, zona de gaming fiind o categorie de produse intens disputata. Desi Inaza este un brand relativ tanar pe piata, fiind infiintat in 2016, in ultimii ani am tot intalnit produse dezvoltate de ei, cum ar fi scaunele de gaming dar si carcasele.

Inaza PowerUp X2 este bazat pe o structura metalica vopsita, blatul fiind realizat din PAL melaminat. Suprafata de lucru este de 140cm x 65cm, biroul fiind dotat cu un panou de control Up/Down ce permite ajustarea acesteia pe inaltime. Indiferent de modul de lucru al fiecaruia, fie ca vorbim despre standing desk, despre lucratul de pe scaun sau despre alte activitati, acestea cu siguranta se vor incadra intre 72cm-122cm (cursa de inaltime a biroului). Mai mult decat atat, biroul ofera si posibilitatea de a memora cel mult doua pozitii, iar sistemul anti-coliziune protejeaza atat blatul, cat si obiectele care ar putea interveni in timpul ajustarii inaltimii (se opreste automat).

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Inaza PowerUp X2 Gaming Desk

 1. Emil Alexandru a scris pe:

  Arata bine, pare interesant insa pare si cam prea mic.
  Biroul meu are 160×80 si tot nu am loc destul pe el, 2 monitoare, unitate, tastatura mouse si alte accesorii.

 2. Alex a scris pe:

  Nu am inteles de unde vine pretul de 1200 lei, din ce am vazut in magazinele unde a fost vandut, ultimul pret depaseste cu mult 2000 de lei, pret unde se bate cu celebrul producatorul suedez.

  Edifier-ul G7000 de pe birou este un teaser cu urmatorul review?

 3. Monstru a scris pe:

  A fost comercializat pentru 1200 RON la promotie, ultimul pret afisat de magazine nu este neaparat in conformitate cu realitatea

 4. Bella a scris pe:

  Edifier-ul este publicat de ceva timp pe site.

Lasa-ne un comentariu: